Ouderschap in Coronatijden

Beste ouder,  

Met dit internationale onderzoek willen we inzicht krijgen in de factoren die invloed hebben op uw ervaringen als ouder en het ouderschap in deze tijd van de Coronacrisis. Dankzij uw deelname zullen wij beter begrijpen hoe we ouders kunnen helpen met de mogelijke uitdagingen waarmee vele gezinnen vandaag geconfronteerd worden. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met verschillende landen over de hele wereld, zodat we ook de globale impact kunnen bekijken. 

U kunt aan dit onderzoek meedoen als u tenminste 1 kind heeft dat nog thuis woont. Het invullen van de vragenlijst is volledig anoniem en duurt ongeveer 20 minuten.

In deze vragenlijst bevragen we enkele persoonlijke zaken die zowel positieve als negatieve gevoelens kunnen oproepen*. Onthoud dat er geen foute of juiste antwoorden bestaan.    
Indien er onduidelijkheden zijn of u wenst bijkomende informatie, kan u contact opnemen met de verantwoordelijke onderzoeker van deze studie in Vlaanderen. Wenst u graag hulp bij het invullen van de vragenlijst of ontvangt u de vragenlijst liever in een andere taal? Neem gerust contact op via dit mailadres: Charlotte.Schrooyen@UGent.be. 
Klik hier om door te gaan naar de vragenlijst.

We bedanken je van harte voor jouw medewerking, en we wensen jou en jouw naasten een goede gezondheid en veel moed toe.  

Warme groeten, 

Charlotte Schrooyen - Prof. Bart Soenens - Prof. Wim Beyers - Prof. Lesley Verhofstadt 

Universiteit Gent 

Elke dag groeit onze uitleendienst

Ontdek wat we ter beschikking hebben

Bekijk al onze thema's

 

Op zoek naar informatie over kraamzorg?
Ga naar het deel voor ouders
.

© 2024 Kraamkaravaan - Alle rechten voorbehouden / Privacy & cookies / Webdesign thinline.be