Zwanger? Bereid je nu al voor op een sterk ouderschap!

Een kind krijgen is een geweldige ervaring, maar ook ingrijpend. Het zorgt voor veranderingen op veel vlakken. Als ouders-in-wording zitten jullie met vragen of twijfels over de toekomst, jullie relatie, hoe jullie het zullen doen als ouder,... Dit programma werkt aan de basis van sterk ouderschap. Dit doen jullie tijdens vier bijeenkomsten met andere ouders (twee voor en twee na de bevalling) en een deel volgen jullie digitaal thuis.

In het programma OuderTeam.nu werken jullie aan een goede samenwerkingsrelatie. Dit heeft invloed op jullie onderlinge communicatie, relatie en welbevinden als 'nieuwe' ouders en zorgt voor minder stress en angst. Daarnaast heeft dit programma ook een positieve invloed op jullie kinderen (warmere relatie, beter slaapgedrag, sociale vaardigheden, ...)

Om het programma te evalueren vullen jij en je partner op drie momenten een vragenlijst in: tijdens de zwangerschap en als jullie kindje acht en veertien maanden oud is. Dit levert waardevolle informatie op over wat het voor aanstaande ouders betekent om een kind te krijgen. Hierdoor kunnen we de ondersteuning nog beter aanpassen aan de behoefte van aanstaande ouders.

SCHRIJF JE NU GRATIS IN!
Is jullie bevalling voorzien tussen 27 mei en 25 juni 2019? Dan kunnen jullie deelnemen aan dit programma.
De eerste 2 bijeenkomsten vinden plaats op maandag 1 april en dinsdag 23 april, telkens van 19u30-21u.
Locatie: Vroedvrouwenpraktijk De Bron, DendermonDEsteenweg 357, Destelbergen

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via info@praktijkdebron.be of via 0486/45.93.52

Elke dag groeit onze uitleendienst

Ontdek wat we ter beschikking hebben

Bekijk al onze thema's

 

Op zoek naar informatie over kraamzorg?
Ga naar het deel voor ouders
.

© 2024 Kraamkaravaan - Alle rechten voorbehouden / Privacy & cookies / Webdesign thinline.be